donderdag 29 januari 2009

Chocolademousse

http://blogsimages.skynet.be/images/001/037/448_a3353f2c72dea280b7372f8bd42d6557.jpg
Ingrediƫnten:
4 eieren
4 eetlepels kristalsuiker
150 gr donkere chocolade
250 ml room
1 eetlepel chocoladepoeder

Bereidingswijze:
Klop de 4 eigelen samen met 2 eetlepels suiker wit.
Doe er de eetlepel chocopoeder bij en roer goed.
Smelt de chocolade "au bain marie".
Meng de gesmolten chocolade onder het eigeelmengsel.
Klop de 4 eiwitten op samen met de resterende 2 eetlepels suiker tot het volledig stijf is.
Doe dit ook met de room.
Meng voorzichtig onder het chocolademengsel de room en vervolgens het stijfgeklopte eiwit.
Plaats enkel uren in de koelkast,

Smakelijk!

http://img.photobucket.com/albums/v216/chocolade/ChocolateMousse.jpg

Geen opmerkingen: