Ingrediƫnten:
100 gr Glutafin witte bakmix,
1/4 zakje glutenvrije bakpoeder (bv. Baukje),
1 1/2 dl lauwe melk,
1 literblik ananas,
15 gr suiker,
1/2 tl kaneel,
poedersuiker,
iets zout
Voorbereiding
Laat de ananasschijven uitlekken. Verhit de olie in een frituurpan tot er een blauwe damp van afkomt (ca. 170 C). Roer van de bakmix, het bakpoeder, de melk en het zout een glad beslag. Bestrooi de appelplakken met een mengsel van suiker en kaneel.
Bereidingswijze
Haal de ananasschijven een voor een goed door het beslag en laat ze voorzichtig in de olie glijden. Bak de ananasbeignets snel aan weerszijden bruin.
Laat ze uilekken op een vergiet, bedekt met keukenpapier.
Leg de beignets op een schaal en dien ze warm op,
bestrooid met poedersuiker.

SMAKELIJK!!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten